Олія чорного кмину, 100мл

Олія чорного кмину, 100мл

ОБЛАСТІ ЗАСТОСУВАННЯ
 

Продукти харчування

Пряне масло, яке використовується для приготування їжі, а також для приготування салатів. Завдяки високому вмісту лінолевої кислоти його можна використовувати як дієтичну добавку.

Косметика

Це відмінна основа у виготовленні кремів, пілінгів та масок для обличчя. Це компонент засобів для чищення шкіри. Використовується як інгредієнт в косметиці, призначеної для догляду за ніжною шкірою бюста і декольте. Його використовують у складі антицелюлітних обгортань та масажних масел, призначених для антицелюлітного масажу. Застосовується в засобах по догляду за шкірою, волоссям і нігтями.

Фармацевтичні препарати

Ефективний засіб проти вугрів, грибкових захворювань шкіри, екземи, атопічного дерматиту, алергічного дерматиту, кропив’янки, псоріазу, бородавок, герпесу. Застосовується для лікування захворювань м’язів і суглобів, які супроводжуються болем. Застосовується при лікуванні захворювань вуха та риніту (нежить).

    145,00₴Ціна
    Об'єм